Cellotehku dengan mantan ketua Osis SMK Negeri 9 Surakarta Angkatan 2003

Harry Potter’s: hallo mas ipung
ipung kacamata: halo
ipung kacamata: iki om heri angkatan ppiro yo om
ipung kacamata: aku ipung angkatan lulsan 2003 smsr
Harry Potter’s: adik kelasmu
ipung kacamata: angkatan piro dik
Harry Potter’s: lulus 2005
ipung kacamata: koe kelingan aku ra
Harry Potter’s: aku dulu ketua umum 3
Harry Potter’s: keliangn noh
Harry Potter’s: ndampingi Mujiyono logam
ipung kacamata: oh koe berarti koncone darling yo
Harry Potter’s: adik kelasse maneh nuhhh
ipung kacamata: oh iyo muji
ipung kacamata: muji sak iki nang bekasi wes duwe anak
Harry Potter’s: oohhh
ipung kacamata: weh adik eklase meneh
Harry Potter’s: Yo
ipung kacamata: ya allah aku kok dai pikun yo
Harry Potter’s: agrita tak pek’E wae
ipung kacamata: eh aku takok
Harry Potter’s: opo
ipung kacamata: wo
Harry Potter’s:
ipung kacamata: sing gawe jomlane sopo kui web e dik
Harry Potter’s: aku
ipung kacamata: kok ora nganggo .com wae
Harry Potter’s: mintane pak priyo sch.id
ipung kacamata: murak kok sak iki
ipung kacamata: mosok smsr jomla
ipung kacamata: woalah
Harry Potter’s: yoben
ipung kacamata: kan kui gratisan
ipung kacamata: nek jomla
ipung kacamata: dadi ngene, kesan e smsr ki dadi ora prestise
Harry Potter’s: kwi we aku moh …. gw
Harry Potter’s: ra diwek’i kompensasi
ipung kacamata: ngene dik, iki kan nek tak woco soko visi misine smsr kan pengen go inter national, nah trus ono point sing pengen lulusane ki siap kerja
Harry Potter’s: la kwe iso php pye mas… garapen
Harry Potter’s: truusss
Harry Potter’s: usulan kamu?
ipung kacamata: nek PHP aku raiso dik, aku mung gawe interfece thok isone
Harry Potter’s: aku bisa
ipung kacamata: maslahe aku kerjo ne team base
Harry Potter’s: tapi pye maneh apa mau ….kerja’anku bukan itu saja
Harry Potter’s: ndk ada kompensasi blass mas
ipung kacamata: nah ngene dik, aku duwe usulan nek gawe web anyar neh wae, pie tapi content e ora foto cah upacara, karo cah pramuka dik
Harry Potter’s: lembur-lembur garap website we ra …. ndk ada imbal baliknya
ipung kacamata: tapi content e ki foto karya ne cah cah thok
ipung kacamata: wo berarti sing masalah smsr e
Harry Potter’s: ya emang mas
ipung kacamata: yowes ngene wae lah
ipung kacamata: http://www.ngupi.deviantart.com/
ipung kacamata: iki galery ku
ipung kacamata: nek sempat tulung di tonton yo dik
Harry Potter’s: aku kon ndang rampongne… truss say atanya ada kompensasinya ndak pak??? truss jawabnya cuman ya… ndk tahu ya ,,,ntar tak usulkan … gitu thokkk
ipung kacamata: aku cen rung gawe personal web kok dik, tapi taun iki insya allah wes dadi
ipung kacamata: wo berartising ora beres cen smsr, e
ipung kacamata: yo wes rapopo nek jomla
Harry Potter’s: yubbss
ipung kacamata: wes apik kui
ipung kacamata: sip kok
Harry Potter’s: jalukE sing apik tapi sing ra bayar….
ipung kacamata: aku iki wes ngumpul ke cah angkatan ku
ipung kacamata: dik, trus aku rep gawe web dewe nggo smsr, tapi content e ki mung karyya thok, trus nang kono ngko nek ono sing arep pesen utowo arep buying iso langsung nag smsr utowo nang personal,
Harry Potter’s: di blog kamu tu alumni angkatan mu mas?/
ipung kacamata: tapi iki aku sifat e yo mung nyumbang web thok selama 1 tahun thok
ipung kacamata: aku akngkatan 2003 dik
Harry Potter’s: ya
ipung kacamata: aku sak iki nang ISI jogja
Harry Potter’s: deviantart.com/
ipung kacamata: ono neh sing jenenge ahmad khoirul, deknen sak iki spesialist multi media
Harry Potter’s: rung lulus2 tow??
ipung kacamata: kudune uwes dik
ipung kacamata: tapi iki tak gawe sante kok
ipung kacamata: lha tak sambi sambi kok,
Harry Potter’s: saya juga mau tranfer S1
ipung kacamata: trus koncoku angkatan 2003 ono sing jenengen sinung dik, dek nen spesialis e 3D
ipung kacamata: ono neh sing jenenge agus eka sak iki nang ITB
ipung kacamata: woh apik kui semangat mu
ipung kacamata: tak dukung
ipung kacamata: arep neruske nangendi dik
Harry Potter’s: duta bangsa… saya sudah lulus D3 TI
Harry Potter’s: AUB Solo
Harry Potter’s: S1 di duta bangsa
ipung kacamata: woh apik kui
ipung kacamata: apik
Harry Potter’s: yubs
ipung kacamata: koe S1 ne yo nang AUB ?
Harry Potter’s: di Duta bangsa
ipung kacamata: opo pengen nagendi?
ipung kacamata: kui manggone ngendi dik
Harry Potter’s: kulon sriwedari
ipung kacamata: wah aku rung nate weruh dik, tapi suk nek mlaku mlaku tak liwat e kono
ipung kacamata: koe nagendi sak iki
ipung kacamata: iki nangomah?
Harry Potter’s: SMK 9
Harry Potter’s: aku kerja di SMk 9
ipung kacamata: oh, koe nang bagian opo dik
Harry Potter’s: MR-IT
ipung kacamata: honorer yo?
Harry Potter’s: yoA
ipung kacamata: MR e kui sing katan opo
Harry Potter’s: Mantenance
Harry Potter’s: adn repair
Harry Potter’s: adn repair
Harry Potter’s: information
ipung kacamata: tapi di sambi sekolah to
Harry Potter’s: teknologi
Harry Potter’s: yubsss
ipung kacamata: apik
ipung kacamata: sip sip semangate
ipung kacamata: koe nang ruangan opo iki dinas e
Harry Potter’s: lagi nunggu warnet SMk 9
Harry Potter’s: jane wis mulih…
ipung kacamata: hebat sak iki wes ono warnet e
Harry Potter’s: tp hari ini piket
Harry Potter’s: yubsss
ipung kacamata: oh iyo yo jum’at
ipung kacamata: tekan jampiro dik
Harry Potter’s: jam 4 sore mas
ipung kacamata: eh warnet e kui panggone ngendi dik?
Harry Potter’s: ruang KKPI
Harry Potter’s: sekarang dah pya Lab Komputer 5
ipung kacamata: kui ngendi yo, waduh aku lalen ki
ipung kacamata: wah apik kemajuanae pesat
Harry Potter’s: 1 lab isinya 37 unit
Harry Potter’s: yubss
ipung kacamata: wah sip sip sip
ipung kacamata: ketok nek serius
Harry Potter’s: yubsss
ipung kacamata: ruang KPPI kui ngendi to?
Harry Potter’s: dulu gudang yang yang ke pake ….
Harry Potter’s: ooh ya di jakarta kemarin SMK 9 dapat juara 2 tingkat nasional
Harry Potter’s: dapat 10 juta N mendali perak
ipung kacamata:
ipung kacamata: bagooosss
ipung kacamata: kui sing kompetisi opo dik
Harry Potter’s: design grapich technology
ipung kacamata: ono preview karya ne ra dik?
ipung kacamata: di uplod nang web opo?
ipung kacamata: ono link e ora
ipung kacamata: aku pingin nonton
Harry Potter’s: rung
Harry Potter’s: rung ada yang nulis artikelnya
ipung kacamata: tapi soko diknas yo
Harry Potter’s: yubb
ipung kacamata: yo ngko cobo tak cek e, sopo reti ono bocoran hehehhe
Harry Potter’s: makanya aku maless masak admin kok ngk difasilitasi sendiri
ipung kacamata: ckckckkc
Harry Potter’s: Ex : komputer, foto digital dlll
Harry Potter’s: ngk ada sama sekali
Harry Potter’s: maless kaku…
ipung kacamata: ya ampun koe ora di tukok ne camera?
ipung kacamata: ckckckckc….
ipung kacamata: kepalane pelit
Harry Potter’s: blasss
Harry Potter’s: yubsss
ipung kacamata: wak ora profesional
ipung kacamata: smsr e
Harry Potter’s: padahal sekarang/ anak2 jaman sekarang kan banyak mencari info di internet
Harry Potter’s: yubsss

One response to “Cellotehku dengan mantan ketua Osis SMK Negeri 9 Surakarta Angkatan 2003

  1. brow ,enk sng kenal ari widodo lulusan 3lia angkatan 2003 gk !yn enek ak kabari yow . . .trimz !
    Nmrku 085725652727

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s